Over ons - wij!

Conserer Over ons Titel

Welkom op de "CONSERER" website. Leuk dat je de weg hiernaartoe hebt gevonden en dat je ons steunt met je opmerkingen en meningen.

Waarom "CONSERER" ... uit het Engels "overwegen" (overwegen of overwegen).

We kunnen de berichtgeving van de officiële media door hun eenzijdige, agressieve en niet-neutrale aard niet langer accepteren! Wij steunen feitelijke, neutrale journalistiek - begrijpelijk voor iedereen!

Het "Conserer Report" staat voor onderzoekend, serieus onderzoek en verificatie van informatie, nieuws, eigen rapporten, grondig onderzochte meningen, gebaseerd op de huidige krantenkoppen in de pers en de wereldwijde media.

Met onze eigen rapportage en alternatief denken proberen we een feitelijke beschrijving te geven van de huidige problemen. Daarom onderscheiden we ons van de reguliere pers en het nieuws in de officiële media.

Het doel is om informatie te onderzoeken op basis van feiten en meningen en deze logisch en objectief te presenteren, zodat iedereen deze kan begrijpen.

conserer.com
  • We hebben geen politieke banden - of het nu het zogenaamde centrum is - links of rechts.
  • We rapporteren over actuele onderwerpen uit de politiek, economie, gezondheid, familie, milieu, evenals wetenschap en technologie.
  • Feiten en meningen worden vrij ter discussie voorgelegd.
  • We willen "opvoeden" en op geen enkele manier uw manier van denken beïnvloeden.
  • Onze inhoud is en blijft gratis.
  • Ongecensureerde rapportage.

Links, rechts, midden? Ja of nee? Waarheid of samenzwering? Omhoog of omlaag!

Laten we zijn Eerlijk! Tegenwoordig is er maar één Links of rechts en Waarheid of samenzwering! Alles wat niet in het "spul" past, is onmiddellijk een theorie van de samenzwering zonder enig onderzoek te hebben gedaan. … “Ja, dat komt omdat de media het zo zeggen.” Dat zou betekenen dat de media de denkrichting van de burgers dicteert en dat ze er achteraf niet meer over hoeven na te denken…. alles is al gezegd.

We willen dit zeker veranderen. Begin met denken! Luister naar verschillende meningen over verschillende onderwerpen en doe je eigen onderzoek om echt alle feiten te kennen en niet alleen door te geven wat je in dezelfde vorm hebt gehoord.

Denken is het moeilijkste werk dat er is. Dit is waarschijnlijk de reden waarom zo weinig mensen zich er zorgen over maken

Henry Ford

We kijken uit naar uw mening!

Met vriendelijke groeten
CONSERER.COM

Logo Conserer Report 3

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: