1 mei - Anselm Lenz gearresteerd - ZDF aangevallen - Protest en geweld

1 mei Anselm Lenz gearresteerd

1 mei Protesten - Ameln Lenz, uitgever van het "Democratisch Verzet" werd gearresteerd - Een ZDF-team viel op straat aan.

1 mei, Dag van de Arbeid, vreedzame demonstraties, protesten en helaas ook een dag van provocatie en geweld.

Het begon op donderdagavond 30 april in München. Een politiehelikopter cirkelt over het nieuwbouwgebied in Aubing en maakt enkele bewoners onrustig die direct via Twitter vragen hebben gesteld.

1. mei
(c) google maps

Rond 22 uur ontving de politie de eerste telefoontjes van bezorgde mensen die melding maakten van een massale vechtpartij in de groene gebieden. De ongeveer 30 mensen, ongeveer 30 jaar oud, vochten vrolijk tegen elkaar totdat de eerste op de eerstehulpafdeling van Pasing Hospital belandde.

De achtergrond van dit gevecht is onbekend. We kunnen alleen maar hopen dat de vrienden van de nacht ook de minimale afstand hebben gehouden en dat ze, als ze dichter bij elkaar zouden zijn gekomen, ook de juiste beschermende maskers hebben gedragen.

We wensen je een spoedig herstel en een fijn verblijf in de jeugdherberg van de stad.


Berlijn - kort interview

Een kort interview met een oudere heer, waarschijnlijk rond de 60, maakte me een beetje in de war. Op de vraag waarom hij hier was en wat hij dacht, mompelde hij een heel verrassend antwoord:

“Nou, er is deze…. Ahem .. deze vraag en ik zijn tegen deze globalisering en deze diepe staat en de andere daar…. Ahem wie was dat ..... ah ja deze Rothschild en die andere daar ... hmmm dat was Rockefeller ... (Afbreken) ”- Hij toonde trots het" Q "-symbool dat hij op zijn jas schilderde.

Een aardig, normaal persoon, sympathiek en een beetje verlegen, maar alsjeblieft, beste oudere heer, waarom zou je hier geen duidelijke uitspraken doen over je standpunt? Uw mening is ook belangrijk! U moet wat meer aandacht besteden aan het onderwerp van uw voorkeur om duidelijke, opbouwende kritiek op het huidige systeem te uiten en uw standpunt te vertegenwoordigen. Waarom - waarvoor - waarom!

Ik had bijna de indruk dat deze oudere heer was uitgekozen om zijn / haar opvattingen bewust te degraderen. Als dat zo is, zoek dan een bekwaam persoon om te bespreken, maar zoiets van een journalist is gewoon beschamend en belachelijk.


advertenties

Anselm Lenz van het "Democratisch Verzet" gearresteerd

Op 1 mei om 15:34 uur werd Ameln Lenz gearresteerd vanuit een taxi. Nadat hij iemand had zien arresteren, gooide hij enkele van zijn 'Democratic Resistance'-tijdschriften uit de taxi die de zogenaamde' verboden zone 'binnenreed. Volgens andere verklaringen wilde hij de politieagenten spreken en nadat hij uit de taxi stapte, vielen enkele kranten op de grond.
Kort daarna sleepten enkele politieagenten hem uit de taxi, boeiden hem vast en zetten hem in een politiebus.

1 mei Anselm Lenz gearresteerd
YouTube Screenshot

Anselm Lenz is een Duitse dramaturg, schrijver en journalist. Lenz is mede-oprichter van Haus Bartleby, dat kritisch staat tegenover het kapitalisme, en organisator van het 'democratisch verzet'.
Tot januari schreef hij ook voor TAZ - exploitant van de website - NOTOHNEUNS.DE

In sommige media wordt hij geclassificeerd als een complottheoreticus, in andere als links of rechts? Ik denk dat de media ook niet weten waar het thuishoort - het is gewoon vervelend omdat het provocerend zijn open mening uitspreekt. In een land als Duitsland mag de vrijheid van meningsuiting niet worden vergeten!

Lees en onderzoek over hem en vorm je eigen mening.

01.05 Florian Daniel doet verslag van de arrestatie van Anselm Lenz - Capital studio

PS Anselm Lenz werd gisteren, 02.05.2020 mei 9, vrijgelaten na XNUMX uur gevangenisstraf.

Verdere informatie is hier beschikbaar:
Anselm Lenz - https://de.wikipedia.org/wiki/Anselm_Lenz
Bartlebys House - https://de.wikipedia.org/wiki/Haus_Bartleby
De directe website van Haus Bartleby (niet meer toegankelijk) hausbartleby.org

De “hygiënedemonstratie”, die zoals gebruikelijk plaatsvond op Rosa-Luxemburg-Platz en actie wil ondernemen tegen de Corona Containment Ordinance, werd door de staat ontbonden vanwege het montageverbod en de niet-goedkeuring. Volgens de politie werden ook ongeveer 80 mensen aangehouden.

Meer demo's en protesten

Demonstraties en enkele rellen vonden ook plaats in Hamburg en Leipzig. Sommige mensen zijn gearresteerd. De meeste demonstraties waren niet goedgekeurd door de autoriteiten vanwege het contactverbod. Vergeleken met voorgaande jaren was het een wat rustige 1 mei.

Het camerateam van ZDF viel aan na het filmen in Berlijn

Een kamerademhaling van het satirische ZDF-programma “Today Show” werd op 1 mei in Berlin-Mitte aangevallen door ongeveer 15 aanvallers met doodslag. Volgens de politie werden 4 medewerkers van de “Today Show” opgenomen in het ziekenhuis.

De staatsveiligheid onderzoekt momenteel wat het motief was van de aanvallers uit het linkerspectrum.
Deze belachelijke en laffe aanval op mensen die alleen hun werk doen en simpelweg worden overvallen door lege individuen, is waardeloos en tolerant.

Het is ook onbegrijpelijk dat de daders al zijn vrijgelaten. Lt. Het openbaar ministerie in Berlijn heeft geen grond voor aanhouding? Waarvoor ook! Laat de samenleving weer los.

Vriendelijke groeten van ons allemaal.
CONSERER.COM

Logo Conserer Report 3

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: