Gates Foundation - $ 10 miljoen omkoping voor verplichte vaccinatie in Nigeria

Gedwongen vaccinatie Nigeria Gates 040520

Volgens de Daily Post, een Nigeriaanse krant, zou de Gates Foundation (Bill and Melinda Gates Foundation) het Huis van Afgevaardigden het bedrag van $ 10 miljoen hebben aangeboden voor de snelle goedkeuring van de verplichte vaccinatiewet in Nigeria.

Wie is de Daily Post / Nigeria - Feitencontrole

Daily Post is een krant die exclusief voor Nigerianen is ontwikkeld en geschreven. De krant bericht over lokaal en nationaal nieuws, politiek, metro, economie, amusement, sport en opinies. Daily Post is te zien in Google Nieuws en is een van de beste nieuwssites in Nigeria. Er zijn 7 miljoen maandelijkse bezoeken en 50 miljoen maandelijkse vertoningen. Ook de social media pagina's van de krant bleven snel groeien. Daily Post is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een standaard gezet in de evaluatie van nieuwe media, omdat het de journalistieke ethiek professioneel heeft gegarandeerd door een eerlijke en evenwichtige relatie.
Binnen acht jaar heeft het bedrijf zijn plaats gevonden in verschillende delen van het land en heeft het nu verslaggevers voor individuele staten, de Nationale Vergadering, de rechterlijke macht en andere relevante overheidsinstellingenzijn verdeeld.

The Daily Post heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Custodian of the Nigerian Dream Award, de beste krant ter dekking van Boko Haram (Noordoost), en is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Nigeriaanse BroadcaSters Merit Award.

De algemeen directeur en redacteur van de krant is James Bamisaye. (Wikipedia)

Wat is er gebeurd - Verplichte vaccinatiewet in Nigeria?

De United Political Coalition (CUPP) beweert een bericht van de inlichtingendienst te hebben onderschept dat het Nigeriaanse Huis van Afgevaardigden bereid was de verplichte vaccinatiewet met kracht vast te stellen zonder deze aan een wetgevingsproces te onderwerpen.

In een verklaring, ondertekend en ondertekend door de woordvoerder van de oppositiepartij, barrister Ikenga Imo Ugochinyere, die maandag naar DAILY POST in Abuja werd gestuurd, riep het panel de wetgevers in de Tweede Kamer op om de zaak aan te pakken en te herzien.

De verklaring beweerde dat de Amerikaan Multibiljonair Bill Gates een som van $ 10 miljoen aangeboden om de snelle aanneming van de wet te beïnvloeden zonder terug te vallen op de wetgevende openbare hoorzitting, een ontwikkeling die zij als anachronistisch beschouwden, en voegde eraan toe dat de woordvoerder Femi Gbajabiamila moet worden aangeklaagd als hij de leden dwingt de wet in te dienen.

De verklaring luidde: (Oorspronkelijk vertaald uit het Engels)

"De oppositiecoalitie (CUPP) heeft zeer geloofwaardige informatie onderschept en waarschuwt de Nigerianen voor plannen van het Huis van Afgevaardigden, geleid door Femi Gbajabiamila, om de anders bekende wetten over de bestrijding van infectieziekten met geweld en zonder naleving na te komen dan de wet op de verplichte vaccinatie, die voor alle Nigerianen verplichte vaccinatie voorstelt, ook als de vaccins niet zijn ontdekt.

"Deze informatie wordt gecombineerd met de informatie dat sponsors en sponsors van het wetsvoorstel van bronnen buiten het land die erg geïnteresseerd zijn in het wetsvoorstel in totaal $ 10 miljoen hebben ontvangen om onder de wetgevers te worden verdeeld, om ervoor te zorgen dat de rekening soepel loopt.

“Dit zal tot uiting komen in een openbare hoorzitting, die de organisatoren nog steeds willen annuleren onder het voorwendsel de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het nieuws is dat morgen, 5 mei 2020, het huis deze wet zal aannemen nadat het is hervat.

“De Nigeriaanse oppositie verwerpt de wet en dringt er bij de wetgevers van de oppositie in de Tweede Kamer op aan om de woordvoerder van de Tweede Kamer in de plenaire vergadering morgen met deze feiten te confronteren en zich te verzetten tegen elk plan om de wet illegaal te nemen.

"We kregen te horen dat de vermeende overeenkomst om de wet aan te nemen een paar maanden geleden werd gemaakt tijdens een reis naar Oostenrijk, terwijl naar verluidt vorige week financiële steun voor de bevordering van de wet werd ontvangen om te mobiliseren voor een initiatief om te helpen Haast geleid Probeer de wet op alle mogelijke manieren door te voeren.

“Nigerianen worden eraan herinnerd dat er momenteel nergens ter wereld een ontdekt / goedgekeurd vaccin is, en mensen vragen zich nu af waarom er haast is om een ​​verplichte vaccinwet aan te nemen als die er niet is.

'Wat als de wereld op een gegeven moment geen vaccin of remedie voor coronavirus vindt, alsof het geen remedie voor hiv-aids heeft gevonden? Wat is de haast om een ​​wet op basis van speculatie aan te nemen, of is er nog iets dat de huisleiding de Nigerianen wil vertellen? Zal dit wetsvoorstel massale uitstervingen en infecties in Lagos, Kano, Abuja, Gombe, Borno, Kaduna, Ogun, Bauchi en in het hele land stoppen?

“Zal dit wetsvoorstel de economie nieuw leven inblazen en doen groeien, de honger verminderen en ons meer testkits of ziekenhuisbedden geven? Zal dit wetsvoorstel de diefstal van palliativa voor arme en kwetsbare Nigerianen stoppen? Klopt het dat al deze geruchten verband houden met de beweerde 10 miljoen dollar?

“Het management van het huis moet nu praten over waarom het haast heeft om veel dringende wetten aan te nemen die niet in behandeling zijn.

"Waar is het wetsvoorstel om gezichtsmaskers verplicht te stellen nadat de federale regering, ondanks alle wijsheid, erop heeft aangedrongen dat het blok wordt vrijgegeven en dat de mensen al van de markt zijn gehaald zonder de gezondheidsvoorschriften te volgen die ze veilig maken?

'Waar zijn de wetten voor economisch herstel ter bescherming van banen en kwetsbare Nigeriaanse arbeiders wier levensonderhoud dagelijks door deze pandemie wordt bedreigd? Waar zijn de rekeningen die de federale overheid zouden moeten dwingen om naar binnen te kijken en noodonderzoek te promoten naar de productie van basisvoedingsmiddelen zoals testkits, ademhalingsapparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen, vaccins, medicijnen, maskers, ontsmettingsmiddelen, enz.?

'Alle oppositiewetgevers moeten aantonen dat ze geen deel uitmaken van slechte of financiële prikkels, en woordvoerder Femi Gbajabiamila moet worden geconfronteerd om antwoorden te krijgen.

'Laat alle parlementaire regels vallen en oppositieleden moeten het huis met hun parlementaire privileges onderzoeken als dat nodig is om dit door het buitenland gesponsorde wetsvoorstel te stoppen.

'Waarom een ​​wet uitvaardigen voor een vaccin dat niet is ontdekt? Betekent dit dat Femi Gbajabiamila en de promotors een idee hebben van het vaccin en wanneer het klaar zal zijn? Wanneer landen als Madagaskar lokale remedies maken die werken, maakt APC een wet om Nigerianen met geweld te injecteren met vaccins die onze voormalige slavenmeesters nog niet hebben ontdekt.

'Het plan om door te gaan met de wet is slecht!

"Het Nigeria Center for Disease Control, NCDC, heeft niet bijgedragen aan het opstellen van het wetsvoorstel en heeft Femi Gbajabiamila zelfs opgedragen het wetsvoorstel op te schorten omdat de timing verkeerd is, maar de heer Gbajabiamila gelooft dat hij kan zorgen voor de stilte en goedkeuring van het wetsvoorstel . De NCDC, met al haar illegale bevoegdheden, werd in het wetsontwerp ter beschikking gesteld van de NCDC, dus zij wil de doorgang blijven besturen.

"Zoals we de federale regering al eerder vertelden, neem geen Chinese doktoren mee, sluit onze buitengrenzen niet, ontspan de sluis niet, ontspan de Kano-sluis niet, en ze weigerden wijs advies te nemen dat de voorkeur had, bijziend Politiek spelen met het Nigeriaanse leven. Tegenwoordig verslechtert de overdracht in de gemeenschap en het is bijna bevestigd dat de zogenaamde vreemde dood van honderden burgers in Kano te wijten is aan COVID-19.

"We zeggen nogmaals luid en roepen de Tweede Kamer op om deze Wet Bestrijding Infectieziekten op te schorten en na de pandemie te wachten op adequaat onderzoek en alles in het werk te stellen om de nodige ondersteuning te vinden om de verspreiding te verminderen en een oplossing te vinden die zij kunnen ontwikkelen permitteren om."

Conclusie volgens de bijtende kennis

De Bill and Melinda Gates Foundation probeert de zittende regering in Kenia om te kopen met $ 10 miljoen om de vaccinatiewet te handhaven.

Nigeria Rep House 040520
Huis van Afgevaardigden - Nigeria - (c) Daily Post Nigeria

Wat volgt er?

Het Huis van Afgevaardigden heeft besloten in beroep te gaan tegen de smeergeldvergoeding van $ 10 miljoen van Bill Gates aan huisleden om de Infectious Diseases Act te passeren.

Adjunct-woordvoerder Ahmed Wase heeft dinsdag een persoonlijke verklaring afgelegd waarin hij om een ​​onderzoek naar de aantijging verzocht.

'Ik zou willen zeggen dat in het belang van Nigeria en het collectieve belang van ons land geen enkele cent werd geaccepteerd en dat iedereen die deze kwaadaardige verklaring aflegt mijn integriteit in twijfel heeft getrokken. Ik denk dat dit niet klopt. We zouden het Parlement nogmaals willen vragen een commissie in te stellen om deze bewering te onderzoeken en de nodige beschuldigingen te doen. "

'Misschien moet hier een verklaring worden afgelegd. Voor mij geloofden ze alleen mensen die zeiden dat sociale media gereguleerd moesten worden, dat is alles wat ze deden. Deze mensen die zeggen dat je sociale media niet kunt reguleren

Je kunt “nepnieuws” niet reguleren. Het zijn dezelfde mensen die aan deze activiteiten deelnemen om dit huis te infiltreren. Uiteindelijk schoten ze zichzelf in het been.

Meerderheidsleider Hassan Ado Dogwa en minderheidsleider Ndudi Elumelu ontkenden de beschuldiging en riepen op tot gerechtelijke stappen.

Oppositie tegen verplichte vaccinatie

Een coalitie van noordelijke en zuidelijke groepen die tegen gedwongen vaccinatiepogingen in Nigeria zijn, heeft wetgevers die de Infectious Diseases Act steunen, verteld dat ze zich moeten voorbereiden op een zware Nationale Vergadering.

Haar communique werd gegeven door Aliyu Amshi (inwoners van Nigeria), Segun Onibiyo (voorhoede van de democratie), Ibrahim Bunu (patriottisch front van de Middle Belt), Ugo-Akpe Onwuka (Igbo Renaissance Forum), Sammy Brown (Hoge Raad van Ibibio Youth) en Eric Oluwole (Yoruba Youth Coalition).

Gerelateerde Links

Dagelijkse post Nigeria - https://dailypost.ng
Bill & Melinda Gates Foundation - https://www.gatesfoundation.org/
Daily Post Nigeria-artikel - Verplichte vaccinatie - Vaccinatiepogingen1 / 2/3
1. https://dailypost.ng/2020/05/04/bill-gate-offered-house-of-reps-10m-bribe-for-speedy-passage-of-compulsory-vaccine-bill-cupp-alleges/
2. https://dailypost.ng/2020/05/05/10million-bill-gate-bribe-reps-resolve-to-seek-legal-action-against-accusers/
3. https://dailypost.ng/2020/05/06/youre-in-trouble-coalition-threatens-nigerian-lawmakers-supporting-infectious-diseases-bill/

CONSERER.COM

Logo Conserer Report 3

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: