Georgia Guidestones - Mysterie van een stapel stenen in het niets

Georgia Guidestones 06052020

Iedereen kent de naam Stonehenge, een rotsformatie nabij Amesbury, Engeland. Maar heel weinig mensen kennen de zogenaamde "Georgia Guidestones" die zich in Elbert County in de staat Georgia, VS bevinden.

Vanaf het begin ... het verhaal

In juni 1979 wendde een man onder het pseudoniem Robert C. Christian zich tot de "Elberton Granite Finishing Company" namens een "kleine groep loyale Amerikanen" en gaf opdracht tot het monument, volgens de plannen die al waren opgesteld.

Christian legde uit dat de stenen fungeren als kompas, kalender en klok (astronomie) en catastrofale gebeurtenissen zouden moeten doorstaan. Joe Fendley, de heer Joe Fendley van Elberton Granite, geloofde dat de heer Christian "gek" was en probeerde hem te ontmoedigen door een bod te doen dat vele malen hoger lag dan bij enig ander project in het bedrijf. Hij verklaarde dat er voor dit monument extra tools en adviseurs nodig zouden zijn. Meneer Christian accepteerde dit zonder te vragen. De bouwtijd werd geschat op 6 maanden.

De heer Christian wendde zich tot de heer Wyatt Martin van Granite City Bank voor betalingsverwerking. Deze meneer Martin was de enige die de echte naam van de mysterieuze meneer Robert C. Christan kende, maar een geheimhoudingsverklaring moest ondertekenen die nooit de echte naam van de koper onthult. Mr. Martin is al overleden en heeft dit geheim meegenomen naar het graf.
Bij het verwerken van de betaling legde Christian uit dat hij een groep vertegenwoordigde die dit monument al 20 jaar aan het plannen was en anoniem wilde blijven.

De heer Christian leverde een schaalmodel uit hout, evenals plattegronden van het monument en de tien pagina's met gedetailleerde specificaties.

De plannen of schetsen van het binnenste deel van de constructie waren vergelijkbaar met de constructie in Stonehenge.

georgia guidestones metingen
Georgia Guidestones - Afmetingen

De vijf hectare grond zouden op 1 oktober 1979 door de heer Christian zijn gekocht van een grote boer genaamd Wayne Mullinex voor $ 5.000. De heer Mullinex en zijn kinderen ontvingen ook levenslange weiderechten voor hun vee op het aangekochte terrein.

Het monument werd op 22 maart 1980 aan het publiek onthuld. Tussen de 100 en 400 mensen zouden zijn verschenen. Een exact aantal kon niet worden bevestigd. Meneer Christian overschreef later het land en het monument in Elbert County, Georgia.

Dit zijn de geregistreerde transacties van de Elberton Granite Finishing Company:
https://trademarks.justia.com/owners/elberton-granite-finishing-company-inc-231889/
en hier is de link naar hun website: https://egaonline.com/

Georgia Guidestone - de boodschap aan de mensheid

Het bericht met de afzonderlijke stenen is in 8 talen gegraveerd op elk van de 4 belangrijkste stenen van het monument. De voor- en achterkant van de afzonderlijke stenen waren elk voorzien van 10 teksten die, als men een directe vergelijking met de Bijbel beschouwt, ook de 10 geboden van de moderne tijd zouden kunnen zijn.

Talen: Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch.

Hier is de boodschap in het Engels en de vertaling in het Duits.

Originele Engelse tekst
Georgia Guidestones

HOUD DE MENSHEID ONDER DE 500,000,000 IN PERPETUEEL EVENWICHT MET DE NATUUR

GIDS VOOR DE REPRODUCTIE VERSTANDIG - VERBETERING VAN FITNESS EN DIVERSITEIT

VERENIG DE MENSHEID MET EEN LEVENDE NIEUWE TAAL

REGERPASSIE - GELOOF - TRADITIE EN ALLE DINGEN MET GEHARD REDEN

BESCHERM MENSEN EN NATIES MET EERLIJKE WETTEN EN ALLEEN HOF

LAAT ALLE NATIES DE INTERNE GESCHILLEN INTERNE OPLOSSEN IN EEN WERELDGERECHT

VOORKOM KLEINE WETTEN EN NUTLOZE OFFICIËLE

BALANS PERSOONLIJKE RECHTEN MET SOCIALE RECHTEN

PRIJS WAARHEID - SCHOONHEID - LIEFDE - HARMONIE ZOEKEN MET HET ONEINDIGE

WEES GEEN KANKER OP DE AARDE - LAAT RUIMTE VOOR DE NATUUR - LAAT RUIMTE VOOR DE NATUUR

Duitse vertaling
Georgia Guidestones

Houd de mensheid onder de 500.000.000 in constante balans met de natuur

Leid de reproductie verstandig - om fitheid en diversiteit te verbeteren

Verenig de mensheid met een nieuwe, levende taal

Regel passie - geloof - traditie en al het andere met een gematigde reden

Bescherm mensen en landen door middel van rechtvaardige wetten en rechtbanken

Laat alle naties hun eigen zaken zelf / intern regelen en internationale geschillen beslechten voor een wereldrechter

Vermijd triviale wetten en nutteloze ambtenaren

Creëer een balans tussen persoonlijke rechten en sociale verplichtingen

Waardige waarheid - schoonheid - liefde - in het streven naar harmonie met het oneindige

Wees geen kanker voor deze aarde - laat ruimte voor de natuur - laat ruimte voor de natuur


"Houd de mensheid onder de 500.000.000 in constant evenwicht met de natuur"

In 1980, toen de "Georgia Guidestones" open gingen, was de wereldbevolking 4,458,003,465 mensen en 40 jaar later - vanaf 2020 1e helft - zijn we 7,794,798,729

Het bord met de beschrijvingen van de Georgia Guidestones

Een andere granieten plaat werd een paar meter ten westen van het monument tot zinken gebracht. Het legt de structuur en de talen uit, bevat gegevens over de grootte, het gewicht en de astronomische details van de stenen, evenals de bouwdatum en de sponsors van het project.

De zijkanten van het bord zelf zijn gericht op de belangrijkste windstreken en gelabeld zodat het noorden de leesrichting aangeeft. In het midden van elke pagina is er een kleine cirkel, elk met een ingesloten letter, die de overeenkomstige windrichting in het Engels aangeeft (N, S, E, W). De letters op het bord zijn onnauwkeurig wanneer ze worden onderbroken. De spelfout "PSEUDONYN" wordt gebruikt voor het pseudoniem.

Bovenaan het bord staat:

DE GEORGIA GUIDESTONES CENTRE CLUSTER ERECTEERD 22 MAART 1980

Hieronder ziet u de omtrek van een vierkant met tekst. Aan de zijkanten van het plein staan ​​de namen van vier oude geschriften of talen, één per pagina. Deze worden vanaf de bovenkant met de klok mee weergegeven. Het vierkant moet de afdekplaat van de vier stenen voorstellen.

LAAT DIT RICHTLIJNEN ZIJN VOOR EEN REDEN VAN LEEFTIJD

BABYLONISCHE CUNEIFORM
KLASSIEKE GRIEKS
SANSKRIET
EGYPTISCHE HIEROGLYFIE

ASTRONOMISCHE EIGENSCHAPPEN:

 1. KANAAL VIA STEEN GEEFT CELESTIËLE POOL AAN.
 2. HORIZONTALE SLOT GEEFT JAARLIJKSE REIS VAN DE ZON AAN.
 3. ZONNESTRAAL DOOR KASTEEL MERKT IN HET HELE JAAR DOORMIDDEL

AUTEUR: R: C: CHRISTIAN
(Een PSEUDONYN)
SPONSORS: EEN KLEINE GROEP AMERIKANEN DIE HET EINDE VAN DE REDEN ZOEKEN
TIJD CAPSULE:
ZES VOETEN ONDER DEZE SPOT
ON
GEOPEND TE WORDEN

ASTRONOMISCHE KENMERKEN:

 1. HET KANAAL DOOR DE STEEN TOONT ​​DE HEMELSTOK.
 2. HORIZONTALE MARKERING TOONT ​​DE JAARLIJKSE ZONWANDELING.
 3. Zonnestralen door de belangrijkste steen markeren 's middags het hele jaar door

AUTEUR: R: C: CHRISTIAN
(Een PSEUDONYN)
SPONSORS: EEN KLEINE GROEP AMERIKANEN OP ZOEK NAAR HET LEEFTIJD
TIJD CAPSULE:
ZES VOET ONDER DIT PUNT
AUF
KAN WORDEN GEOPEND OP

Let op de typfout in "Pseudonyn! - correct "pseudoniem". Helaas geen verdere indicatie waarom deze fout is ingevoegd.

FYSIEKE GEGEVENS

1. ALGEMENE HOOGTE - 19 voet 3 inch
(5,9)
2. TOTAAL GEWICHT - 237,746 PONDEN
3. VIER GROTE STENEN ZIJN 16 voet
(4,9)
VIER INCHES (102 mm) HOOG, ELK
MET EEN GEWICHT VAN gemiddeld 42,437
PONDEN
4. CENTER STONE IS 16 voet (4,9 m)
VIER INCH HOOG, WEEGT 20,957
PONDEN
5. CAPSTONE IS 9 voet (2,7 m)
8-INCH LANG, 6 voet (1,8 m)
6-INCH BREED; 1 voet (0,30 m),
7-INCH DIK, WEEGT 24,832
PONDEN
6. STEUNSTEEN (BASES) 7-VOETEN,
4 INCH LANG 2 voet (0,61 m)
BREED, 1 voet (0,30 m), 4 INCHES
DIK, ELK
MET EEN GEWICHT VAN gemiddeld 4,875
PONDEN
7. STEUNSTEEN (BASIS) 4-VOETEN
2 1/2 INCH LANG, 2 voet (0,61 m)
2-INCH BREED; 1 voet (0,30 m),
7-INCH DIK, GEWICHT 2,707
PONDEN
8. 951 KUBIEKE VOETEN (26,9 m3) GRANIET
9. GRANIET UITGEVOERD
GELEGEN PIRAMIDE-GROEVEN 3
MILES WEST VAN ELBERTON
GEORGIË.

FYSIEKE GEGEVENS

 1. ALGEMENE HOOGTE - 19 voet 3 inch
  (5,9 m)
 2. TOTAAL GEWICHT - 237.746 pond
 3. VIER HOOFDSTENEN ZIJN 16 voet
  (4,9 m)
  VIER INCH (102 mm) HOOG, IEDEREEN
  MET EEN GEMIDDELDE VAN 42.437
  Pond
 4. MITTELSTEIN IS 4,9 m
  VIER INCH, GEWICHT 20.957
  Pond
 5. CAPSTONE IS 9 voet (2,7 m)
  8 centimeter lang, 1,8 m
  6 centimeter breed; 1 voet (0,30 m),
  7 centimeter dik, weegt 24.832
  Pond
 6. STEUNSTEEN (BASEN) 7 VOET,
  4 INCH LANG 2 voet (0,61 m)
  BREEDTE, 1 voet (0,30 m), 4 INCHES
  Vet, IEDEREEN MET EEN GEMIDDELDE VAN 4.875 pond
 7. STEUNSTEEN (BASIS) 4 VOET 2 1/2 inch lang, 2 voet (0,61 m)
  2 centimeter breed; 1 voet (0,30 m),
  7 centimeter dik, gewicht 2.707 pond
 8. 951 KUBIEKE VOETEN (26,9 m3) GRANIET
 9. PIRAMIDE GROTE GRANIET. DE Steengroeve IS 3
  MILES WEST OF ELBERTON /
  GEORGIË.

Een andere kop volgt en daaronder de plattegrond van de rechtopstaande stenen van de structuur, bestaande uit een klein vierkant, omgeven door vier langere vierhoeken die naar het noordwesten, noordoosten, zuidoosten en zuidwesten wijzen. De afbeelding toont de namen van acht talen, elk met één aan de lange zijden van de stenen. Deze staan ​​hieronder vermeld, beginnend vanaf de bovenkant van de noordoostelijke balk en met de klok mee vermeld.

GIDSSTEEN TALEN:

ENGELS
SPAANS
SWAHILI
HINDI
HEBREEUWS
ARABISCH
CHINESE
RUSSISCH

De notitie staat onderaan het bord

AANVULLENDE INFORMATIE BESCHIKBAAR BIJ ELBERTON GRANITE MUSEUM & EXHIBIT COLLEGE AVENUE ELBERTON, GEORGIA

Waar is het ding eigenlijk?

Adres: 1031 Guide Stones Road, Elberton, GA 30635
Zoom in en bekijk het in satellietweergave.

De stenen liggen 145 km ten oosten van Atlanta / Georgia. In de middle of nowhere, omringd door boerderijen, velden en weilanden. Maar waarom van alle plaatsen hier?

We hebben wat onderzoek gedaan op internet en kwamen een paar interessante feiten tegen.

Feiten en geschiedenis van de Georgia Guidestones

Het monument van ongeveer 100 ton ligt precies 14 km (8,7 mijl) van het centrum van Elberton en dat is het ook het hoogste punt in Elbert County.

Het gebied werd bevolkt in 1780 en in 1790 heette het officieel Elbert County.
Elberton staat ook wel bekend als de "granieten hoofdstad" van de wereld. In 1803 werd het officieel een dorp en vanaf 1896 werd het tot stad verklaard.

De provincie en de stad danken de naam "Elberton" aan de oprichter met de naam Samuel Elbert - (geboren 1740 - overleden 1788).
Samuel Elbert was getrouwd met Elizabeth Rae en werd begraven in Savannah, Georgia (toen British Georgia).

Hij was generaal-majoor in de Georgische militie en brigadegeneraal in het continentale leger en heeft in de volgende veldslagen gestreden:

Samuel Elbert

Slag bij Brier Creek
Frederica marine-actie
Beleg van Yorktown

Hij was ook degene
Gouverneur van Georgië.

Meer informatie over
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Elbert

Maar waarom is dat interessant of belangrijk aan de Georgia Guidestones?

De heer Samuel Elbert was een vrijmetselaar. Zijn naam komt voor in de vrijmetselaarsrollen van Solomon's Lodge No. 1779 in Savannah in 1, samen met James Jackson, gouverneur John A. Treutlen en Archibald Bulloch. Elbert was ook de laatste provinciale grootmeester van de eerste Engelse provinciale grand lodge van Georgia in 1785.

De Salomo's Lodge:

Solomon's Lodge in Savannah, Georgia, is een vrijmetselaarsloge gesticht door James Oglethorpe en James Lacey in 1734 en beweert de oudste nog in bedrijf zijnde lodge in Amerika te zijn. Ze is de moederlodge van de Grand Lodge in Georgia. en tussen 1734 en 1785 was het de enige lodge in Georgië. Het heette pas in 1776 Solomon's Lodge en was voorheen bekend als "The Lodge at Savannah". Het bevindt zich op de Old Savannah Cotton Exchange. De eerste persoon die in de lodge werd opgenomen, was de kolonist en plantagestichter Noble Jones.

Veel invloedrijke lokale politici waren lid van Solomon's Lodge, waaronder Joseph Habersham (US Postmaster General), George Handley (gouverneur van Georgië) en Henry Osborne (rechter en afgevaardigde bij het Continentale Congres).

Je kunt hier lezen wat Vrijmetselaars zijn:
https://de.wikipedia.org/wiki/Freimaurerei

We kunnen daarom aannemen dat het achtergrondidee om hier de Guidestones te bouwen een directe verwijzing had naar de vrijmetselaars. Wie is deze Robert C. Christian dan?

Kortom, hij en zijn anonieme werknemers of vrienden hadden tot deze doos moeten behoren.
https://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_lodge

In principe kan men alleen maar speculeren over Robert C. Christian, maar aangezien we de context al een beetje beter kennen, wordt het zoekgebied ook kleiner.

We kwamen interessante informatie tegen op internet. Een meneer Van beweert dat hij een contactpersoon had die hem bepaalde informatie "voedde". - Hier is de Duitse vertaling van de verklaring:


Dit artikel is van september 2014 - van een meneer Van over de Georgia Guidestones

Hier is de waarheid zoals ik die ken:

De "Georgia Guidestones" zijn gebouwd door vrijmetselaars. Dit mag geen verrassing zijn. Laat me je vertellen waarom ze zijn gebouwd, waar ze het eerst zijn gebouwd. De geleidende stenen zijn om verschillende redenen in Elbert County gebouwd. Een reden hiervoor zijn enorme hoeveelheden piramide blauw graniet, die erg goed zijn voor het bouwen van monumenten. (Het graniet is nog steeds een Mekka dat veel vrijmetselaars trekt). Een andere reden, Elberton, de stad, werd gesticht door vrijmetselaars. Het is zelfs vernoemd naar Samuel Elbert, een zeer beroemde historische vrijmetselaar waar veel over gelezen kan worden. (In zijn tijd werd Elbert's leven gespaard door de bajonet van een Britse metselaar omdat hij hem herkende als metselaar tijdens de strijd (Elbert's vrijmetselaars-gecodeerde noodschreeuw). Ten slotte ligt Elbert County aan de meest oostelijke rand van het continent De zon komt op in het oosten Het is bekend dat metselaars de zon en haar opkomst als metaforisch, goddelijk beschouwen.Daarom was Elberton's tweelingstad meer dan twintig jaar Mure, Kagawa, Japan ... Het land van de rijzende zon.

Dus wie beheerste de geleidestenen specifiek? Traditie verwijst naar RC Christian. Er was veel discussie over wie deze man was. En sommige mensen hebben het goed geraden, maar niet goed. Het grote geheim? RC Christian was eigenlijk TWEE mannen. Robert Carter Cook was het brein. Robert Edward "Ted" Turner III was het sprekende gezicht waarmee Joe Fendley en Wyatt Martin feitelijk contact hadden [Van: We hebben betoogd dat de relatie van Ted Turner met Wyatt C. Martin suggereert dat hij betrokken is bij de Georgia Guidestones, maar zijn rol is onduidelijk] . Fendley en Martin beschreven Christian beiden als een lange man van middelbare leeftijd met wit haar in een driedelig pak en stropdas, en zo zag Ted er toen uit (hier een TT-foto van rond 1982:

Ted Turner: https://de.wikipedia.org/wiki/Ted_Turner
Robert Carter Cook: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_C._Cook

Robert Carter Cook zag er niet zo uit. Hij was klein met donker haar en hield van vliegen.

Ted Turner is al jaren een volgeling van eugenetica. Er is weinig onderzoek nodig om interviews met hem te vinden om het onderwerp naar voren te brengen. Robert Carter Cook heeft eugenetische organisaties zoals de Planned Parenthood League, de American Eugenics Society en de Association for Research in Human Heredity geleid, evenals vele andere groepen die te talrijk zijn om te onthouden. (Robert C. Carter had banden met Josef Mengele om je een zekere mate van ernst te geven.) Robert Carter Cook was een grote fan van Thomas Paine (die ook een vrijmetselaar was, vandaar zijn beroemde essay dat haar ondersteunde). Zoals u weet, schreef Thomas Paine "The Age of Reason" en het is deze zin waarnaar het "Age of Reason" van de Guidestones verwijst. Ted Turner kende Robert Carter Cook en werkte met hem samen aan het Guidestone-project. Ik zou niet zeggen dat ze vrienden waren, maar ze hadden een wederzijds belang. Ted Turner heeft het project gefinancierd, maar Robert Cook heeft het geleid. Robert Carter Cook schreef ook het boek "Common Sense Renewed", dat dient als begeleiding bij de begeleidende stenen. Als je de schrijfstijlen en ideeën in RC Christian's "Common Sense Renewed" vergelijkt met Robert Carter Cooks eerdere boek "Human Fertility: The Modern Dilemma" (ISBN-13: 978-0837161280 ISBN-10: 0837161282), daar bestaat geen twijfel over. heb dit.

The Masonic Association ... Robert Cook en Ted Turner; Beide mannen zijn / waren vrijmetselaars. Ted Turner komt uit de Orde van Malta. Ik weet niet zeker bij welke opdracht Robert C. Carter betrokken was, alleen dat hij een metselaar was. Het wordt als zodanig vermeld in de Denslow-dataset (http://www.phoenixmasonry.org/10,000_famous_freemasons/Volume_1_A_to_D.htm). Joe Fendley, de granietmagnaat, en Wyatt Martin, de bankier, zijn beide vrijmetselaars [Van: Wyatt Martin ontkende dat hij een vrijmetselaar was toen ik hem interviewde. Net als de meerderheid van de mannen die hielpen bij het bouwen van de geleidestenen, inclusief de Charlie Clamp-zandstraler [Van: Dit is waarschijnlijk een understatement - Mart Clamp, beheerder van het monument en zoon van Charlie Clamp, vertelde me dat vrijwel elke hand, die de Georgia Guidestones tijdens hun constructie aanraakten, behoorden toe aan een vrijmetselaar.

Ik wil echter niet elke vrijmetselaar die bij dit project betrokken is, kleineren omdat ze opkomen voor het goede en ervoor betalen. Ik wil instaan ​​voor de geloofwaardigheid van een vrijmetselaar tijdens het Guidestone-project in 1979. "John Kirk Nicholson, Jr." Deze man was in 1979 de grootmeester van de Georgia Freemasons. Hij werd in 1979 uitgezet (http://www.glofga.org/pgms.html) omdat hij het niet eens was met het Guidestone-project. Het is jammer voor hem dat de Schotse vrijmetselaars zijn rang niet goedkeurden en hem lieten uitzetten. John Kirk Nicholson Jr. was de eerste GA Grand Master Vrijmetselaar die werd verbannen voor de bijna 200 jaar van Grand Masters die hem volgden. Pas in 2008 werd een andere grootmeester van school gestuurd, Carl W. Dohn [Van: Dit lijkt grotendeels correct, hoewel Dohn in 2008 geen grootmeester was; zie: http://www.glofga.org/pgms.html]. Carl W. Dohn wist in 2008 dat de "Kubus" in 2009 zou worden verwijderd, en hij wist waarom, en hij was het daar niet mee eens. Om deze reden werd Carl W. Dohn evenals John Kirk Nicholson Jr.

Voordat ik je vertel over de kubus, een korte opmerking over de tijdcapsule. De tijdcapsule heeft geen datum, aangezien deze datum alleen wordt ingevuld op de dag vóór de enorme afname van de wereldbevolking. Als het van tevoren was ingevuld, zouden vandalen het zeker opgraven. De datum moet worden ingevuld net voor de "grote club", de tijdcapsule wordt DAN geplaatst, samen met een andere datum om na 100 jaar te openen. Laten we het nu hebben over de kubus van de laatste noot. Er zijn veel leugens en aannames over deze kwestie en ik zal dit nu duidelijk maken.

Ten eerste moet de 1e kubus altijd worden verwijderd en vervangen door de 2e kubus. Je kunt op deze foto's vóór 2009 zien dat de 1e kubus al voorgesneden was voor verwijdering:

\n"," jetpack_sharing_enabled ": true," jetpack_likes_enabled ": false," description ": {" raw ":" "," rendered ":"

\ "\"

\n4R5OxTw - Conserer-rapport\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\ N \ t\ N \ t\n\n\n\n\n"," jetpack_sharing_enabled ": true," jetpack_likes_enabled ": false," description ": {" raw ":" "," rendered ":"

\ "\"

\n"},"caption":"","media_type":"image","mime_type":"image/jpeg","media_details":{"width":500,"height":396,"file":"2020/05/4R5OxTw.jpg","sizes":{"medium":{"file":"4R5OxTw-300x238.jpg","width":300,"height":238,"mime_type":"image/jpeg","source_url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw-300x238.jpg","url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw-300x238.jpg"},"thumbnail":{"file":"4R5OxTw-150x150.jpg","width":150,"height":150,"mime_type":"image/jpeg","source_url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw-150x150.jpg"},"full":{"file":"4R5OxTw.jpg","width":500,"height":396,"mime_type":"image/jpeg","source_url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw.jpg","url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw.jpg"}},"image_meta":{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"0","keywords":[]}},"post":1074,"missing_image_sizes":[],"_links":{"self":[{"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/media/1145"}],"collection":[{"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/media"}],"about":[{"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/types/attachment"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/users/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/comments?post=1145"}],"wp:action-unfiltered-html":[{"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/media/1145"}],"wp:action-assign-author":[{"href":"https://conserer.com/wp-json/wp/v2/media/1145"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https://api.w.org/{rel}","templated":true}]},"alt":"","url":"https://conserer.com/wp-content/uploads/2020/05/4R5OxTw.jpg"}],"useClobalSettings":false,"loading":false,"gutIsSelected":true}

Je kunt op deze oude foto's zien dat hetzelfde afval en vuil dat in de letters was terechtgekomen, ook in de sleuven voor de kubus was gebrand. De bezuinigingen waren er altijd vanaf het begin. De 2e kubus, de “Nieuws” -kubus, zou hier altijd op een gegeven moment moeten komen.

In 2009 is de eerste kubus verwijderd. Hij werd verwijderd door vrijmetselaars. (Het werd enkele jaren niet vervangen vanwege interne debatten binnen de metselaars.) De autoriteiten beweerden echter dat het op 1 september 11 door vandalen was verwijderd. Vervolgens zeiden ze dat het rond 2009 augustus 6 was hersteld. Dit werd voor het eerst beweerd op basis van een coverstory op de WSGC-radio. (http://www.wsgcradio.com/piece-of-ga-guidestones-recovered-after-nearly-four-years/). WSGC is een vrijmetselaarsradiostation en website. Deze coverstory is vreselijk slecht geschreven, vol belachelijke verschillen. Ik zal er een paar voor je opsommen.

Merk op dat het artikel geen auteur heeft, dus geen verantwoordelijkheid. Merk op dat de mugshot van William Jeremy Ellis door de computer is gegenereerd - een kunstmatige collage die bestaat uit een constructie van lagen gezichten. Als je William Jeremy Ellis zoekt, zul je zien dat hij nooit heeft bestaan ​​in Anniston, Alabama. In het artikel staat dat Kamerleden de "vandalen" op camera's zagen en zo werden gealarmeerd Kon niet zien op de camera's (camera's op het monument). Maar dan staat in het artikel meteen dat de Kamerleden een oproep kregen om daarheen te gaan. Hebben de Kamerleden elkaar gebeld? De maker van het item is zo lui dat ze niet eens de moeite namen om informatie over de andere twee vermeende vandalen te verzinnen. Politie-inspecteur dhr. Scarborough beweert te hebben gesproken met de "heer die de leiding heeft over de geleidestenen", maar het is algemeen bekend dat Elberton County de eigenaar is van de geleidestenen, niet een specifiek persoon [Van: Dit is waar; in feite waren wij de eersten die dit feit meldden. (https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#Ownership). Hoe dan ook, het is niet logisch dat dieven honderden kilometers zouden rijden om jaren later terug te keren om terug te geven wat ze gestolen hadden zonder duidelijke reden. En Scarborough zegt dat de politie niet zeker weet wat ze met de teruggegeven kubus moet doen. Zou een agent dat zeggen? Nee. Het wordt als bewijs verpakt en na het proces teruggebracht naar de leidende steen waaruit het is gehaald. Dit artikel is geschreven door een nietsvermoedende vervalser.

De teruggestuurde "gestolen" kubus was ook vals. Als je de naar verluidt geretourneerde kubus van dichterbij bekijkt, zul je zien dat het een stuk grotendeels oneffen beton is met slechts één gepolijst granieten oppervlak:

Dit is NIET de kubus die in 2009 is verwijderd, maar een nep. Het heeft niet eens de peggings. Met peggings bedoel ik de haringen die uit de originele 1e kubus steken. Ze werden gebruikt om de originele 1e kubus op zijn plaats te houden en vast te houden terwijl de lijm aan het drogen was. Kijk naar de foto's:

Je kunt de gaten en de restanten van de lijm zien. De hele zaak was zo open van 2009 tot 2014.

In 2014 verscheen de beruchte 2e kubus. De autoriteiten van Elberton zeggen dat ze niet weten hoe hij daar terecht is gekomen. Hebben de parlementsleden niet naar de camera's gekeken? Je zou drie mannen vangen die in 2013 een kubus probeerden te vervangen, maar niet iemand anders die het in 2014 opnieuw deed? Het is moeilijk te geloven omdat het een leugen is. De tweede kubus werd echter verwijderd en vernietigd op 2 september 25.9.14. Dit was genoeg tijd een paar weken nadat hij was "ontdekt" en voor het eerst op verschillende sociale media werd getoond om er zeker van te zijn dat zijn uiterlijk bekend zou worden. Dit zou een sensatie veroorzaken. Opnieuw sociale media om de informatie over de kubus te delen met degenen die weten hoe ze deze wereldwijd moeten lezen. Ik weet zeker dat je de video hebt gezien. Net als het WSGC-artikel is de vernietigingsvideo oplichterij. Relevante vragen kwamen snel bij me op.

Hoe wisten al deze mensen dat de 2e kubus die dag zou worden verwijderd en toch kwam er geen echte nieuwsploeg opdagen? Geen verslaggevers, geen officiële camera's. In plaats daarvan krijgen we één video van de smartphone van een jonge vrouw. De man die de ladder beklom en de kubus verwijderde. Hoe wist hij dat hij geen gereedschap nodig had om het te verwijderen toen hij de ladder opliep? Waarom had het meisje de tijd om alle kanten van de kubus op te nemen zonder dat de officier haar van het bewijsmateriaal verwijderde? En waarom bracht de man het gereedschap dat hij nodig had om de kubus op tijd te vernietigen? Al deze vragen worden eenvoudig en duidelijk beantwoord. Dit was een geplande extractie met het oog op informatieverspreiding en detectie. Degenen die de zijkanten van de kubus moesten zien (vrijmetselaars) konden dat doen via sociale media. De rest van ons werd ertoe gebracht te geloven dat de kubus van Elberton County 2014 ongewenst was en werd vernietigd. Zonder schuldig bewijs vernietigd, dat zelfs als onderzoeksdoel werd genoemd? Klinkt lui omdat het een rode haring is. Ik ben er zeker van dat het geen verrassing is dat de meeste mensen die betrokken waren bij deze opgenomen scène vrijmetselaars waren.

Dus de kubus zegt: 8 16 20 14 MM VAST

Men gaat er in eerste instantie van uit dat dit een datum is van 16.08.2014-14.08.2016-XNUMX. Dit komt omdat ze de kubus in de verkeerde richting lezen. Je leest de met de klok mee gedraaide kubus. Dat klopt niet. Houd er rekening mee dat de geleidende stenen de Polarstern een groot probleem maken. En gezien vanaf de Poolster, draait de aarde tegen de klok in. De kubusdatum gelezen in deze richting is: XNUMX

Dit is om twee redenen belangrijk. Het ligt voor de hand dat, in tegenstelling tot 16.08.2014 augustus 14.08.2016, 14 augustus 14 nog niet heeft plaatsgevonden. Wat nog belangrijker is, is dat 1826 augustus een dag is die veel betekent voor vrijmetselaars. Je haat deze dag en om een ​​goede reden. De eerste echte vijand van de vrijmetselaars was William Morgan. Kortom, deze man had toegang tot geheime maçonnieke rituelen en materialen en was van plan ze openbaar te maken. Hij was van plan de vrijmetselaars te ontmaskeren door middel van een boek met de titel "Illustraties van vrijmetselarij door een van de broederschappen die aan dertig jaar was opgedragen". Op 14 augustus 2 ontving hij copyright voor dit boek. Kort daarna werd hij vermoord door vrijmetselaars. Dit leidde tot de Morgan-affaire die leidde tot de Antimasonic-partij. Tot op heden hebben vrijmetselaars een hekel aan 14.08.2016 augustus. Ze zien het als het punt waarop de samenleving als geheel zich tegen hen keerde. Welke betere dag is er voor de vrijmetselaars om wraak te nemen? Zich tegen de samenleving keren? En dus hebben we de datum van de XNUMXe kubus: XNUMX.

Maar hoe zit het met de letters MM en JAM?

MM staat voor "Master Mason". Geen verrassing. Veel mensen hebben dat ontdekt.

Niemand heeft JAM gevonden. Ik denk dat niemand meer Latijn leert?

JAM staat voor Judicie Anno Mundi. "Volgens het oordeel van de wereld."
Dag des oordeels.

De tweede dobbelsteen vertelt degenen die kunnen lezen dat de meestermetselaar op 2 augustus 14.08.2016 de Dag des Oordeels zal brengen.

Dit is de hoeveelheid informatie die ik je kan vertellen. Als je de dingen onderzoekt die ik zei, zul je ontdekken dat alles waar is. Ik laat dit aan jou en een andere ziel over om te beslissen wat te doen met al deze informatie. Veel succes en zegen je als middel van waarheid.

Vanaf hier bestaat ik niet meer. We zullen nooit meer praten.

+++++ einde van binnenkomst.
We hebben geprobeerd dit busje te bereiken via de website, maar helaas tot op de dag van vandaag zonder succes. De laatste vermelding was op 05 oktober 2014.

Op zondag 14.08.2016 augustus XNUMX - de dag dat de dobbelstenen beschreven, gebeurde er niets. Hier is een fragment uit "De week" https://theweek.com/10things/637836/10-things-need-know-today-august-14-2016

Was de datum verkeerd geïnterpreteerd of was het gewoon een grap? Wat het goede ook is, er is niets ernstigs gebeurd.

What Now - Georgia Guidestones?
Hier is een deel van het laatste artikel van 29.09.2015 september XNUMX

Een kruisverbinding met rozen

Hoewel de vrijmetselaars-deelname aan de bouw van de Georgia Guidestones is bevestigd, wordt al lang vermoed dat de schimmige geheime organisatie die bekend staat als de Rozekruisers een verborgen hand achter het monument is, grotendeels vanwege de keuze van RC Christian als zijn pseudoniem.

De Rozekruisers zijn niet alleen een van de meest geheime van alle geheime organisaties, maar sommigen beweren dat zij de "verborgen hand" zijn die eeuwenlang de wereldgebeurtenissen heeft geleid. Bovendien beweren de Rozekruisers dat ze veel occulte, bovennatuurlijke praktijken onder de knie hebben, waaronder zaken als projectie buiten het lichaam, beheersing van de geest en zelfs onsterfelijkheid. De geheime orde werd vermoedelijk in de 15e eeuw gesticht door Christian Rosencreutz die zich later in de 18e eeuw manifesteerde als de graaf van St. Germain. Rozenkruisers werden geassocieerd met vampiers en de Batman-schurk Ra's al Ghul was duidelijk geïnspireerd door de Rozenkruisers.

De Rozekruisers lijken ook de speculatieve vrijmetselarij te hebben beïnvloed.

De documentaire toont kort een Rozekruisers document dat bij Coggins Industries werd ontdekt en dat een tijdcapsule zou kunnen beschrijven die naar verluidt begraven was op de Georgia Guidestones-site. Van dit materiaal is de volgende onvolledige transcriptie gemaakt:

[Noot van de redactie: het hele document staat in hoofdletters.]

Weben deze presentatie altijd tegengekomen:

Dit omvat sleutels die naar verwachting hier in de juiste volgorde en in de juiste volgorde zouden worden geplaatst om de terugkeer en activering van de profetiegebeurtenissen aan te kondigen die deze gebeurtenissen signaleren. Degenen die dit grote geheim hebben bewaard en de evolutie van de menselijke soort zelf hebben bewaakt, keren terug. Het is begonnen.

Bekend als de Georgia Guide Stones (sic), is dit monument bedoeld om draden te onthullen om het geheim te onthullen in naam van RC Christian, die ook wel bekend staat als Christian Rosencreutz (1378-1484) is verantwoordelijk voor de bouw van dit monument.

Deze sleuteloverdracht na de ontdekking ervan zal worden gegeven aan de Elberton Star. De Elberton Star zou hem afleveren bij de Atlanta Rosicrucian Society. Het contactnummer van Rosicrucian is 1. Dit nummer is afgeleid van het synchronistische geheim van 404-2994-4172 in Atlanta.

Alleen degenen die de roos en haar terugkeer begrijpen, kunnen de codes en sleutels daarin ontsleutelen:

Met betrekking tot dit grote mysterie zal het te zijner tijd worden onthuld, vergeleken met ... Het grote portaal leest alleen: "Ken jezelf". In feite komt de bruidegom die de kennis draagt ​​van het volmaakte ... van het goud en dit de zuiverheid van de roos voortbrengen. Dit monument is nu geactiveerd.

Geliefde mensheid. Als we eenmaal door het glas kijken ... zien we van aangezicht tot aangezicht. Wees niet bang. We zijn er.

++++ Annulering van het document - Helaas is dit document niet gefotografeerd en hebben we er nog steeds niets over gevonden.
Als je meer wilt weten over de Rozekruisers:
https: //de.wikipedia.org/wiki/Rosenkreuzer


Zoals ik al zei, we vonden deze inzendingen interessant en hebben ze aan dit artikel toegevoegd. De auteur heeft helaas geen contact met ons opgenomen en zijn laatste blogbericht is nu bijna 5 jaar geleden.
Bovendien kunnen we deze verklaringen niet bevestigen omdat we ze slechts gedeeltelijk konden verifiëren.
Het is altijd van toepassing - wat u zelf niet hebt gezien, moet niet voor 100% worden geloofd.

De conclusies, het onderzoek en de logische denkwijze van de auteur sluiten echter uit dat dit nep is.

Als we meer leren, zullen we een tweede deel schrijven.

Nog een paar foto's van de Georgia Guidestones:

Met vriendelijke groet,
CONSERER.COM

Logo Conserer Report 3Links:
Handelsmerken van Elberton Granite Finishing Company, Inc. https://trademarks.justia.com/owners/elberton-granite-finishing-company-inc-231889/
Elberton Granite Association: https://egaonline.com/
Samuel Elbert: https://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Elbert
Slag bij Brier Creek: https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Brier_Creek
Frederica Naval Action: https://en.wikipedia.org/wiki/Frederica_naval_action
Belegering van Yorktown: https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Yorktown
Vrijmetselaars: https://de.wikipedia.org/wiki/Freimaurerei
Vrijmetselaarsloge: https://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_lodge
Ted Turner: https://de.wikipedia.org/wiki/Ted_Turner
Robert Carter Cook: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_C._Cook
De week " https://theweek.com/10things/637836/10-things-need-know-today-august-14-2016
Rozekruisers: https://de.wikipedia.org/wiki/Rosenkreuzer
Bestelwagens: https://vanshardware.com/

(c) Afbeeldingen van Wikipedia en Van's

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: