Vaccinatie - De vaccinatiegang gaat over… geen alternatief meneer Spahn? … Maar!

Vaccineren, vaccinatie-rage

Al dagen, weken en maanden hoor je alleen maar: "vaccineren"," We hebben een vaccin nodig "," Zonder vaccin is er geen normaliteit "," Het zal nooit meer zijn zoals vroeger zonder vaccinatie ", enzovoort.

Honderden, zo niet duizenden wetenschappers en laboratoria werken momenteel aan verschillende vaccins. BioNTech haalt momenteel de krantenkoppen in Duitsland - wees "dichtbij de doorbraak"! https://biontech.de/de ... om er maar een te noemen. Ze staan ​​allemaal op het punt door te breken.

De aandelen van de Duitse biotechparel BioNTech stegen fors naar € 45,0 (mei 2020 - was kort boven € 80,00 in maart). Aanleiding voor de prijsverhoging was de aankondiging van nieuwe details over de samenwerking met de Amerikaanse farmagigant Pfizer voor de ontwikkeling en productie van een vaccin. https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/pfizer-and-biontech-dose-first-participants-us-part-global-covid

Subsidies of donaties die deze twee bedrijven hebben ontvangen van wie, voor welk bedrag en wanneer, kunnen gemakkelijk op internet worden onderzocht. Zie ons artikel: https://conserer.com/2020/05/06/gates-stiftung-10-mio-bestechungsgeld-fuer-impfzwang-in-nigeria/

farmaceutische industrie

Een korte excursie in de wereld van de medicijnfabrikanten of de zogenaamde ‘farmaceutische industrie’ kan ons geheugen de kans geven om opnieuw te herkennen wat en voor wie ze werken en winst maken.

Degenen die nog steeds geloven dat deze bedrijven verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid en ons daarom helpen gezond te blijven en dit alles te doen ten behoeve van de bevolking van deze planeet, moeten gaan liggen en weer slapen.

Farmaceutische bedrijven zijn beursgenoteerd, wat betekent dat het een investeringsindustrie is - toenemende beursnotering betekent tevreden aandeelhouders. Er zijn dus bedrijven die 'met de ziekte' werken voor winst. Als je ziek bent, heb je medicijnen nodig en hoe zieker je bent, hoe meer omzet en winst. Erg ziek is goed = veel geld voor de pillenrol.

Ik ben geen expert op dit gebied, maar iedereen kan intensief onderzoek doen op internet om tot de volgende resultaten te komen:

Er zijn medicijnen voor zo ongeveer alles. Als één niet genoeg is, neem je 2 of 3 zonder te weten wat er echt in het lichaam gebeurt of wat het is "Alleen de huidige toestand is verbeterd", waardoor de symptomen worden bedekt en de symptomen niet worden bestreden.

“Een belangrijke strategie om dit doel te bereiken, is het ontwikkelen van medicijnen die alleen de symptomen maskeren en tegelijkertijd voorkomen dat ziekten worden genezen of uitgeroeid. Deze benadering verklaart ook waarom de meeste geneesmiddelen op recept die tegenwoordig op de markt worden gebracht, geen bewezen effectiviteit hebben en alleen op symptomen zijn gericht. "

Hier is een voorbeeld van aspirine in het menselijk lichaam: https://www.focus.de/gesundheit/praxistipps/aspirin-nehmen-das-passiert-im-koerper_id_4923435.html

Belangrijk is: De schade aan de bloedplaatjes / bloedcellen kan niet worden teruggedraaid. Het blijft totdat nieuwe bloedplaatjes worden gevormd, tot zes dagen. - Van EEN aspirine.

Het lichaam is van jezelf immuunsysteem, Dus onze huisarts is nu verzwakt en daardoor gevoeliger voor bacteriën en virussen die op bezoek komen. Het wordt ook wel "immunosuppressie" genoemd - het opzettelijk "uitschakelen" van het immuunsysteem. Hier is een interessant artikel: https://www.netdoktor.de/therapien/immunsuppression/

De bacteriën en virussen kunnen nu "stoom afblazen" en de vatbaarheid voor ziek worden neemt toe. Dit betekent dat een intact en niet verzwakt immuunsysteem virussen en bacteriën goed kan afweren, wat weer niet goed zou zijn voor de farmaceutische reuzen. Geen verkoop van medicijnen - geen verkoop - aandeelhouders = totaal zuur.

Immuunsysteem en vitamine C.

Zelfs in deze vier en vervuilende overbelaste tijden gaat het alleen om het gezond houden van het menselijk lichaam en het versterken van het zogenaamde immuunsysteem. Dus waarom is de hele wereld op zoek naar iets chemisch om te 'injecteren' en mensen niet te informeren over de versterking of opbouw van de menselijke aangeboren dokter?

Daarom: Vitaminen en andere effectieve natuurlijke gezondheidstherapieën die het celmetabolisme optimaliseren, bedreigen de 'handel in de ziekte' van de farmaceutische industrie omdat ze zich richten op de cellulaire oorzaak van de meest voorkomende ziekten van vandaag - en deze natuurlijke stoffen zijn niet octrooieerbaar.

"Vitaminen" tegen corona in plaats van vaccinaties

Sinds maart 2020 zijn er steeds meer krantenkoppen zoals:

 • Coronavirus Coverup - Vitamine C Dramatische hulp tegen infectie in China, Zuid-Korea - Waarom worden we niet verteld
 • NIEUWS MEDIA AANVALLEN VITAMINE C BEHANDELING VAN COVID-19 CORONAVIRUS
 • Klinische onderzoeken naar intraveneuze vitamine C-behandelingen voor coronavirus beginnen in China
 • Vitamine C wordt gebruikt om COVID-19 coronavirus in China en Korea te voorkomen en te behandelen. En het werkt!
 • Succes met behandeling met vitamine C tegen covid19
 • Officiële verklaring van China voor aanbevolen behandeling van COVID-19 met vitamine C

  .... enzovoort - voer gewoon "Vitamine C Corona" in Google in.

'De FBI valt een ziekenhuis binnen met vitamine C om het coronavirus te behandelen'

Ongelooflijk, is het niet? De FBI doet invallen en doorzoekt een ziekenhuis in de buurt van Detroit, Michigan - Allure Medical in Shelby.

Dit is de eerste dergelijke aanval in Michigan voor een vermeende behandeling van COVID-19.

Hier het artikel in het Duits:

     De FBI zei dat het een taakgroepoperatie was met het ministerie van Volksgezondheid en de FBI.
Agenten die deelnemen aan de inval hebben speciale bescherming vanwege het mogelijke risico op besmetting door het coronavirus.

     Ze verzamelen dozen met bewijsmateriaal, documenten enz. De agenten arriveerden kort na 8 uur 's ochtends.

     Allure Medical heeft onlangs aangekondigd dat COVID-19-patiënten die niet in het ziekenhuis zijn opgenomen, worden behandeld met intraveneuze vitamine C-therapie en met geweldige resultaten.

     In een persbericht dat vorige week naar de nieuwszenders werd gestuurd, zei Allure dat Dr. Charles Mok, de oprichter van Allure Medical, biedt een hoge dosis intraveneuze vitamine C-therapie aan alle artsen en ziekenhuizen in Michigan en ook aan alle ziekenhuizen in het hele land.

Resultaat: De farmaceutische industrie houdt niet van concurrentie, vooral niet bij niet-medicamenteuze behandelingen die beter werken dan hun medicijnen of vaccins.
China gebruikt onlangs vitamine C met groot succes. De farmaceutische industrie wil niet dat dit hier gebeurt. Ze verdienen veel meer om de ziekte gaande te houden.

Dat had alles moeten zeggen. Hier is de link naar het origineel: https://www.wxyz.com/news/fbi-conducting-raid-at-allure-medical-in-shelby-township

Hier is een link: https://www.fox2detroit.com/news/alleged-fraudulent-covid-19-treatments-spark-fbi-raid-of-shelby-twp-medical-spa

Een week later wordt een Mr. Bing Liu neergeschoten gevonden.

De onderzoeker van de University of Pittsburgh uit China die aan een coronavirusproject werkt, werd dodelijk neergeschoten in zijn appartement in Pennsylvania, terwijl zijn collega Hao Gu dood werd aangetroffen in een auto op ongeveer 100 meter afstand. Het leek alsof hij zichzelf neerschoot. Na zijn moord beschreven Liu's collega's hem als een uitmuntende onderzoeker die "op het punt stond zeer belangrijke ontdekkingen te doen" voor de mobiel Begrijp de mechanismen van Covid-19-infectie.

Volgens de Post Gazette er werd niets uit zijn huis gestolen en er was geen gewelddadige inbraak.

Wat is daar gebeurd? Iemand die op de rand van een doorbraak in zijn leven staat, schiet zichzelf niet dood, was zijn collega jaloers en schoot hem en daarna zichzelf neer of was het iemand die…. Oké, laten we dat laten.

In Duitsland alleen vaccinaties - geen vitamine C-proeven?

Hoor je eigenlijk een alternatief voor vaccinatie? Onze lieve federale minister van Volksgezondheid lijkt zijn oogkleppen zo strak te hebben vastgemaakt dat hij alleen "Vaccinatie", "Vaccinatiepas" en "Corona-app" in gedachten heeft. Er lijkt geen enkele poging tot een alternatief te zijn. In plaats van mensen in Duitsland voor te lichten over hoe ze hun immuunsysteem kunnen versterken en zo minder vatbaar of resistent worden tegen het virus, lijkt hij de voorkeur te geven aan chemie.

Het is natuurlijk veel winstgevender om een ​​vaccin te ontwikkelen en dit van de hele mensheid toedienen in plaats van dit domme idee na te jagen met het immuunsysteem en de vitamines.

Fataal intuberen?

Wetenschappers maakten weken geleden al bekend dat "intuberen" niet de juiste oplossing is. Dit zijn allemaal onzinnige beweringen en samenzweringen die het destijds heette. Worden de meningen nu gewoon veranderd?

Is intubatie fataal? - Embolie niet op tijd herkend?
De RKI heeft altijd aanbevolen om geen autopsies uit te voeren en wakkerde daarmee ook de vrees bij de bevolking aan en adviseerde de regering om de "lockdown" uit te voeren. Een onderzoek naar het aantal patiënten dat overleden is door intubatie lijkt niemand te interesseren.

Volgens een arts in New York:

In het begin intubeerde hij de bijzonder ernstige gevallen vroeg, d.w.z. verbond patiënten met machines die de ademhaling volledig overnamen. Hij had gehoopt dat het haar leven zou redden, maar dat lukte zelden. "De patiënten stierven allemaal op hetzelfde moment tijdens mijn dienst", zegt Flores. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt."

Waarom hoor je zoiets niet uit Duitsland of Europa?
Alle alternatieven worden terzijde geschoven - genegeerd - niet geluisterd! ... en mensen jagen maar op één ding: "We hebben een vaccin nodig"!

Hier het artikel: https://www.tagesschau.de/investigativ/monitor/beatmung-101.html

Alternatief - Vitamine C - Cellulaire geneeskunde

Ik meldde hierboven al iets over de succesvolle "behandeling" van geïnfecteerde mensen met vitamine C. Laten we eens kijken naar een onderzoeker op dit gebied. Hij is al "niet langer welkom" in Duitsland en de meeste krantenkoppen over hem zijn: "vitamine-samenzweerders" - "charlatans" - "fraudeurs" - "gezondheidsapostelen" enz.
U (de media en pillenmakers) wilt gewoon alles doen wat in hun vermogen ligt om deze meneer "mond dood" te maken, want het tegendeel kan niet worden bewezen.

Aangezien we al weten dat vitamine C en de opbouw van het immuunsysteem zeer "zeer" waarschijnlijk zullen werken, waarom zou u dan niet luisteren naar iemand die al meer dan 20 jaar vitamines onderzoekt?

Ik heb het over de Dr. Stichting Rath Health - vanuit onze eigen persoonlijke ervaring van meer dan 15 jaar.

Wat is het effect van vitamine C?

 • Bescherming tegen vrije radicalen - dit draagt ​​bij aan een betere celbescherming
 • Stimulatie en versterking van het immuunsysteem - dit vermindert het risico op infectie
 • Vitamine C is een belangrijke factor bij de vorming van collageen en bij de synthese van steroïden
 • De opname van ijzer uit voedsel wordt verbeterd
 • Vitamine C draagt ​​bij tot een betere ontgifting met verhoogde vervuiling door zware metalen of het milieu

Het maakt niet echt uit welk merk, fabrikant - het belangrijkste is Vitamine C. De basisformule "Vitacor Plus" van Dr. Rath bevat ook alle micronutriënten die het lichaam nodig heeft. Ter informatie: dit mag geen reclame zijn en ik verdien er geen cent aan!

Hier is de open brief - het is de moeite waard om deze te lezen:

Laten we het virus stoppen! - Laten we de hysterie stoppen!

Open brief van Dr. Matthias Rath aan de mensen en regeringen van de wereld
https://www.dr-rath-foundation.org/2020-03-lets-stop-the-virus-lets-end-the-hysteria/?lang=de

slotwoord

Wist u dat: Onderzoek door het RKI bewijst - gevaccineerde kinderen zijn zieker dan niet-gevaccineerde kinderen! Totale onzin, toch? ... Lees zelf de studie van 2003 tot 2006 - de link naar het originele RKI-document is ook opgenomen in de pdf.
https://www.udh-hessen.de/content/e361/e3726/e4128/Impfen-macht-krank_ger.pdf

Je kunt het boek ook leuk vinden:

Ziek gevaccineerd - Getroffen mensen vertellen: als de bijsluiter uitkomt ... - met medische opmerkingen (Duits) Paperback - 20 maart 2020 - ISBN 394156790X
door Carola Dr. med. Javid-Kistel (Editor), Rolf Kron (Editor), Ulrike Gerstmayer (Editor)

Maar mensen zijn niet te onderwijzen. Helaas.

Als u een vriend bent van de farmaceutische industrie en geen aandacht wilt besteden aan iets dat niet past in uw “wereldbeeld”, blijf dan zoals u bent en luister niet naar alternatieven. Gevaccineerd worden is waarschijnlijk het enige dat u ooit zult weten.

Dus laten we gaan gelukkige vaccinaties - Wie wil dat.
Onze "vaccinatieman" Mr. Jens Spahn verheugt zich op uw komst.

Blijf gezond.

Hartelijk dank en vriendelijke groeten
CONSERER.COM

conserer

Door: Mike Branon
(Ondernemer en freelance journalist)

Als u ooit een mogelijke inbreuk op het auteursrecht op deze website aantreft, hetzij in de tekst van een artikel of in een opmerking, meld dit dan onmiddellijk.

Links en verdere informatie:

BioNTech: https://biontech.de/de
BioNTech - Pfizer: https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/pfizer-and-biontech-dose-first-participants-us-part-global-covid
Immuunsysteem: https://de.wikipedia.org/wiki/Immunsystem
Aspirine Focus: https://www.focus.de/gesundheit/praxistipps/aspirin-nehmen-das-passiert-im-koerper_id_4923435.html
Netdoctor: https://www.netdoktor.de/therapien/immunsuppression/
FBI Allure: https://www.wxyz.com/news/fbi-conducting-raid-at-allure-medical-in-shelby-township
FBI Allure 2: https://www.fox2detroit.com/news/alleged-fraudulent-covid-19-treatments-spark-fbi-raid-of-shelby-twp-medical-spa
Post Gazette: https://www.post-gazette.com/news/crime-courts/2020/05/04/ross-township-murder-suicide-bing-liu-police-elm-court/stories/202005040082
ARD: https://www.tagesschau.de/investigativ/monitor/beatmung-101.html
Dr. Rath: https://www.dr-rath-foundation.org/2020-03-lets-stop-the-virus-lets-end-the-hysteria/?lang=de
Studie: https://www.udh-hessen.de/content/e361/e3726/e4128/Impfen-macht-krank_ger.pdf

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: