Frank Ulrich Montgomery - Verplichte vaccinatie voor iedereen ... dictatoriaal!

Frank Ulrich Montgomery

Frank Ulrich Montgomery, de voorzitter van de raad van de World Medical Association en voorzitter van de raad van toezicht van de Deutsche Apotheker- und Ärztebank, die enige kritiek moest krijgen, eist dat vaccinatie verplicht is. - de zogenaamde tegenstanders van vaccinatie - de "minderheden" moeten worden gecontroleerd door dictatuur!

Ulrike Demmer (plaatsvervangend woordvoerster van de federale regering en plaatsvervangend hoofd van het pers- en informatiebureau van de federale regering) ontkent dit. Van de kant van de federale overheid is er "tot nu toe"Een duidelijk" nee "tegen de verplichte vaccinatie.

Wie is deze Frank Ulrich Montgomery

Frank Ulrich Montgomery (geboren 31 mei 1952 in Hamburg) is een Duitse radioloog. Van 1989 tot 2007 was hij eerste voorzitter van de federale raad van de medische vakbond Marburger Bund, wiens erevoorzitter hij sinds 2007 is. Eveneens in 2007 werd hij benoemd tot vice-president van de Duitse Medische Vereniging. Van 2011 tot 2019 was hij de president. Op 16 april 2015 heeft het bestuur van de World Medical Association (WMA) Montgomery gekozen tot plaatsvervangend voorzitter. In juli 2017 volgde hij Hermann Stefan Keller op als voorzitter van de raad van commissarissen van de Deutsche Apotheker- und Ärztebank. Montgomery werd op 25 april 2019 unaniem verkozen tot voorzitter van het bestuur van de World Medical Association in Santiago de Chile voor twee jaar.
https: //de.wikipedia.org/wiki/Frank_Ulrich_Montgomery

Kritiek op maskervereiste

April 2020, Frank Ulrich Montgomery bekritiseert de maskervereiste in Duitsland, vooral richting Söder. Hij vindt de maskervereiste onzinnig en verwijt Söder dat hij tijdens de crisis niet naar behoren heeft gehandeld. Dit is verkeerd begrepen door medische experts en bekritiseert de verklaringen van Montgomery.

Voorstanders van "geschenken" (Smeergeld) aan artsen via de farmaceutische industrie

2009, Ratiopharm-schandaal. Ongeveer 3000 artsen hadden steekpenningen of geschenken van het farmaceutische bedrijf Ratiopharm aangenomen om hun medicatie voornamelijk aan patiënten voor te schrijven. Hier is zijn verklaring: “Een volkomen normaal, natuurlijk gedrag”… “Je kunt mensen niet vragen iets te doen is niet strafbaardat ze het gewoon niet doen als de zorgverzekeraars ook sparen. '

Sparen? Natuurlijk gedrag om geld of geschenken te accepteren om de voorkeur te geven aan producten? Ik noem dit corruptie en geen 'natuurlijk gedrag', en van sparen kan geen sprake zijn, aangezien andere producten op de markt soms veel goedkoper zijn dan die van Ratiopharm.

Wetboek van Strafrecht (StGB) Artikel 299 Omkoping en omkoping bij zakelijke transacties

Er is al een boete opgelegd tegen 2 artsen - Ratiopharm had ze gesmeerd met meer dan € 19.000,00. Er volgden meer dan 1000 procedures.

In 2013 veranderde hij zichtbaar van gedachten en riep hij op tot meer controle.
https://www.handelsblatt.com/dpa/health-korruptionsverdacht-fast-1000-verfahren-gegen-aerzte/7622800.html?ticket=ST-6237933-sRN5h6NygOcFwugaByv5-ap6

De "moeder" van Ratiopharm - de Israëlische TEVA, waartegen ook een omkopingsschandaal bestaat, betaalde simpelweg $ 520 miljoen om de zaak van de grond te krijgen. TEVA heeft steekpenningen betaald in Rusland, Mexico en Oekraïne.

Geld lijkt beter en sneller te genezen dan hun medicatie.

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/schmiergeld-skandal-ratiopharm-mutter-legt-vorwuerfe-mit-millionenzahlung-bei/19171294.html

Foto: Kasa Fue / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Hartelijk dank en vriendelijke groeten
CONSERER.COM

conserer

Door: Mike Branon
(Ondernemer en freelance journalist)

Als u ooit een mogelijke inbreuk op het auteursrecht op deze website aantreft, hetzij in de tekst van een artikel of in een opmerking, meld dit dan onmiddellijk.

https://conserer.com/2020/05/16/impfen-der-impfwahn-geht-um-keine-alternative-herr-spahn-doch/

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: