Zomer, zon, slavernij

zomer

Het is zomer -
Gastbijdrage van Tim Taler

"Hey jij daar! Je mag hier niet zonder masker naar binnen! "

Ik heb een longziekte. Chronisch. Ik leef goed, maar alleen zonder masker. Ik heb in het dagelijks leven nooit problemen gehad, behalve een beetje kortademigheid. Maar aangezien de vereiste maskers bestaan, waarvan is bewezen dat ze de eigen gezondheid meer in gevaar brengen dan anderen tegen het virus beschermen, ben ik een tweederangs persoon geworden, zelfs een onmenselijke. Vanuit virologisch en historisch perspectief is het onwaarschijnlijk dat deze maskers nuttig zijn bij het bestrijden van de vijand. Dat zegt de WHO, soms niet en dan weer. Een ietwat ongebruikelijke en niet bepaald doorlopende, en daarom twijfelachtige algemene verklaring van deze organisatie. De carrière van hun baas is echter eenvoudiger. Zo eerlijk als het maar kan zijn voor een radicale marxistische loopbaanideoloog.

De nieuwe onmenselijkheid

treft ouderen, zieken en behoeftigen. Je zou het oude concept van rassenhygiëne bijna nieuw leven kunnen inblazen - ja, ja, ik weet dat dat te ver gaat. Maar ondanks mijn overigens relatief goede genetische basis, behoor ik nu tot de "low-breed" -groep. Soms een interessante en wellicht noodzakelijke ervaring. Het is als een spektakel dat aan me voorbijgaat. Als je als allergielijder ergens niest, word je bekogeld met boosaardige blikken, mensen zullen zich van me afkeren. Dit is hoe de propaganda de kleine hoofden van ARD- en ZDF-consumenten beïnvloedt. De groep beeldlezers is een beetje anders gestuurd sinds KKR de winkel runt. Maar eigenlijk is er niets veranderd… .. De media is als een gameconsole-controller voor de massa. Je kunt het spelen. Zoals in Grand Theft Auto van Rockstar Games. Aantrekkelijk, is het niet? Klik, klik - en je bent een speeltje!

Het masker als nieuwe kruisvlag! Ja!

Nu overdrijf niet! Maar niet ... ten slotte! Omdat HIJ WEER TERUG IS - de op afstand bestuurbare slaaf die op een zeer twijfelachtige manier zijn eigen wil en vrij denken geeft. De Germaan zelf werd ooit gedreven door de geest van vrijheid en ging elke strijd aan die ontstond. Maar toen, ja, toen kwamen de Romeinen. De Romeinen maakten van de volkeren van Midden-Europa slaven. Om slaven van zichzelf te zijn Twisty, tricky ... daar wegkomen zal niet gemakkelijk zijn. Maar het is mogelijk. Theoretisch.

In de praktijk draagt ​​de juiste burger nu het masker voor zich als een nieuw symbool van eenheid, zoals ooit de wisselende vlaggen. Maar deze eenheid, beste medeburgers, deze eenheid is van korte duur. Maar het is leuk om weer anderen in een groep te lasteren, ze te rapporteren, ze tot vuil te degraderen. Mensen jagen anderen uit het bedrijfsleven omdat ze ziek zijn. Is dat niet ziek?

Lijd en verheug je tegelijkertijd!

Zweep jezelf, sadomasochisten, verblind door de lijm en trouw aan het alternatief! Heilig gehoorzaamheid! En doe het nog een keer. Je doet het weer! En opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Maar nu is de zomer hier en zul je mooi zijn met je symbolen van eeuwige slavernij. Ik wil je zien zweten, of eindelijk opstaan ​​en het de wereld in schreeuwen:

'Het is zomer - ik ben vrij! Ik ben een mens! Laat me eindelijk in vrede leven! "

'Jullie hypocrieten en leugens daarboven - jullie die denken dat we jullie spelletjes lang zullen tolereren - jullie die denken dat we allemaal in de afgrond vallen. Heroverweeg je daden, heroverweeg je woorden en begin eindelijk de waarheid te vertellen. "

Gastbijdrage van Tim Taler

Hartelijk dank en vriendelijke groeten
CONSERER.COM

conserer

Door: Mike Branon
(Ondernemer en freelance journalist)

Als u ooit een mogelijke inbreuk op het auteursrecht op deze website aantreft, hetzij in de tekst van een artikel of in een opmerking, meld dit dan onmiddellijk.

www.conserer.com

Laat een bericht achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met * gemarkeerd.

de German
X
%d Bloggers vinden dit leuk: